Stage Marketing &  Sales Interieur Design

Wil je een kijkje nemen in de keuken van een kleine maar dynamische en groeiende onderneming? Ben je op zoek naar een veelzijdige stage? Heb je affiniteit met interieur en ben je ondernemend ingesteld? Dan is dit een mooie kans voor een introductie binnen de wereld van de ‘Retail & Interior Design.

 

Bedrijfsprofiel

 

De CAMER, opgericht in 2011, is een interieurplatform met zowel een winkel als een design studio, www.decamer.nl, Het bedrijf houdt zich bezig met de inrichting van zowel zakelijke als particuliere klanten. Daarnaast werken we ook samen met stylisten en designers om op maat gemaakte producten voor hun klanten te creëren. 

De CAMER heeft haar winkel en kantoor in Amsterdam Zuid. Een kleurrijke ruimte vanuit waar we klanten ontvangen. Wij vinden authenticiteit en een combinatie van verschillende stijlen belangrijk. Maatwerk speelt hierbij een rol. Of het om een lampenkap gaat of de inrichting van een woonkamer elke ruimte en elk project heeft zijn eigen unieke aanpak.

 

Functie omschrijving

 

Deze functie bestaat uit een aantal verschillende werkzaamheden om zo verschillende aspecten van het ondernemen te ervaren.

Je zult je bezighouden met het bedenken van nieuwe concepten en het benaderen van potentiële klanten om meer business te genereren.

Je denkt mee bij het ontwikkelen van promotionele activiteiten. Je werkt mee aan uiteenlopende marketing activiteiten, zowel online ( social media ) als offline. Daarnaast wordt je betrokken bij de in – en verkoop van producten van De CAMER. Hierdoor zal je verkoopervaring opdoen en sales vaardigheden ontwikkelen.

Binnen deze werkzaamheden kun je veel verantwoordelijkheid naar je toetrekken en staan wij tevens open voor nieuwe ideeën.

 

Functie eisen

 

Bachelor denk- en werkniveau

Enthousiasme en een aanpakkersmentaliteit zijn belangrijke eigenschappen.

Je bent parttime of fulltime beschikbaar.

Je bent in staat zelfstandig te werken.

Je kijkt met een kritische blik naar werk van jezelf én dat van een ander. 

Ervaring met Photoshop en/of inDesign is een pré.

 

Aanbod

 

Een uitdagende stageplaats met de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Werkervaring opdoen met ruimte voor eigen initiatief.

Een marktconforme stagevergoeding

Stage duur minimaal 3 maanden.

 

Denk jij dat het bovenstaande functieprofiel op je lijf geschreven is? Solliciteer dan nu en stuur je C.V. en een korte motivatie naar info@decamer.nl t.a.v. Merel le Conge Kleyn